Reprodueix vídeo

Per què el Tiquet Confiança?

Al llarg d’aquests darrers mesos tan complicats, en què hem compartit amb vosaltres continguts diversos per fer-vos més distesa la situació que estem vivint actualment, volem donar-vos les GRÀCIES per tots els missatges de suport i ànims, que ens heu fet arribar recordant com vàreu gaudir el darrer cop que vàreu assistir a una funció. Ens hem emocionat sabent com enyoreu tornar al teatre i amb les vostres mostres d’ànims i suport. Aquestes paraules ens donen la força per seguir endavant amb més energia que mai. Per això volem premiar la vostra confiança amb una proposta molt especial per quan torneu als teatres.

QUALSEVOL espectacle, QUALSEVOL teatre i QUALSEVOL funció.

confianca2_banner
confianca3_banner
confianca4_banner

*Excepte funcions del 25/12, 26/12, 31/12 i espectacles del Festivat Grec de Barcelona 2021. No cal que totes les entrades siguin pel mateix espectacle ni pel mateix teatre. Un cop es presenti la temporada es podrà bescanviar per qualsevol espectacle i teatre fins al 30/12/2021.

Com puc Bescanviar el Tiquet Confiança?​

1.- Fes click en el logotip del teatre on vulguis bescanviar el teu Tiquet Confiança:

2.- Escull l’espectacle que vulguis anar a veure amb el Tiquet Confiança.

3.- Selecciona la funció.

4.- Escull les butaques.

5.- Selecciona el teu Tiquet Confiança a la secció de tipus d’entrades:

6.- Introdueix les teves dades personals.

Subscriu-te al nostre BUTLLETÍ

(*) Les invitacions i descomptes només s’apliquen en aquells espectacles programats dins de la temporada del teatre i, per tant, no afecten els actes complementaris d’aquesta.

Més informació: www.teatreromea.cat | www.lavillarroel.cat | www.teatregoya.cat | www.teatrecondal.cat

© 2020 Focus, S.A. entrades@grupfocus.cat | Política de privacitat

T’informem que les dades personals que facilitis en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de SERVEIS DE L’ESPECTACLE FOCUS, SA, com a matriu del Grup Focus, i que seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa et facilitem la següent informació del tractament: aquest tractament té per finalitat l’enviament de newsletters informatives amb la possibilitat de fer segmentació de perfil per aquest propòsit. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i de la limitació o oposició al seu tractament a l’e-mail dataprotection@grupfocus.cat o al domicili situat a C/ Àvila, 149-155, 08018 de Barcelona. També tens el dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. No es comunicaran dades a tercers que no siguin empreses del Grup Focus excepte per obligació legal.