Busques un regal original? Aquí trobaràs la millor oferta teatral de Barcelona. Una gran varietat d'espectacles: comèdia, musical, familiar...

Busquis el que busquis, ho trobaràs!

Preguntes freqüents

És el regal perfecte per a tothom. La targeta pot tenir un saldo d’entre 30€ i 250€ per bescanviar per a qualsevol espectacle dels teatres del Grup Focus. Regala una experiència a un dels nostres teatres i descobreix les històries que amaga el teatre.

Tu tries l’import, entre 30€ i 250€ per bescanviar per a qualsevol espectacle dels teatres del Grup Focus.

La persona que rebi aquesta targeta regal podrà comprar entrades pels espectacles del Teatre Condal (www.teatrecondal.cat), Teatre Romea (www.teatreromea.cat), Teatre Goya (www.teatregoya.cat) i La Villarroel (www.lavillarroel.cat) fins exhaurir el saldo de la targeta. Per poder utilitzar el saldo es realitzarà el procediment habitual de compra. A l’apartat “Mètode de pagament” caldrà seleccionar “Tens un codi amb saldo o un Tiquet Regal?” i introduir el codi que apareix al Tiquet Regal. En el suposat que l’import de la compra sigui superior al de la targeta, el comprador/a podrà fer el pagament de la diferència de l’import per poder finalitzar la compra.

Si! Quan compris el teu tiquet regal hauràs de seleccionar “Enviar com a regal” en el moment de la compra, a més, podràs programar quin dia vols que arribi. Regala teatre!

Caduquen el 20 d’agost de 2024. Són bescanviables per qualsevol espectacle que estigui programat fins aquesta data en qualsevol dels teatres del Grup Focus.

SUBSCRIU-TE al nostre butlletí

Actualitat · Promocions exclusives · Activitats complementàries

T’informem que les dades personals que facilitis en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de SERVEIS DE L’ESPECTACLE FOCUS, SA, com a matriu del Grup Focus, i que seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa et facilitem la següent informació del tractament: aquest tractament té per finalitat l’enviament de newsletters informatives amb la possibilitat de fer segmentació de perfil per aquest propòsit. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i de la limitació o oposició al seu tractament a l’e-mail dataprotection@grupfocus.cat o al domicili situat a C/ Àvila, 149-155, 08018 de Barcelona. També tens el dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. No es comunicaran dades a tercers que no siguin empreses del Grup Focus excepte per obligació legal.

Més informació:   www.teatreromea.cat  |  www.lavillarroel.cat  |   www.teatregoya.cat  www.teatrecondal.cat

© 2022 Focus, S.A. | info@grupfocus.cat | Tel. 93 309 75 38  | Política de privacitat | Accés al canal ètic