#REGALATEATRE

Comprant el Tiquet Regal estaràs convidant a compartir una experiència plena d'emocions que no oblidaran. Un regal diferent en un moment molt especial que inclou 2 entrades per anar a veure l'espectacle que més t'agradi, i ells ja hi posaran la data.

Espectacles per a tots els gustos

T'ajudem a trobar l'obra que més t'encaixi.

El riure és la millor medicina

El riure és un tranquil·litzant natural sense efectes secundaris, un pal·liatiu que dona color al nostre dia a dia. Espectacles que et faran somriure amb la cara, la ment i fins i tot el fetge.
Escape Room
Teatre Goya
Llegir més
53 Diumenges
Teatre Romea
Llegir més
La Cabra, o qui és Sylvia?
La Villarroel
Llegir més
Previous
Next

imprescindibles

Hi ha espectacles que són indescriptibles, que no es poden explicar amb paraules, s’han de viure. Clàssics d’abans i clàssics d’ara, obres que donaran molt a parlar i marquen un abans i un després en el seu temps.

per a tota la família

Passar-ho bé és una premissa innegociable per a tothom a l’hora d’anar a veure un espectacle. Si aquesta voluntat es comparteix amb la família de ben segur que res pot anar malament. Espectacles per a tothom, però sobretot per gaudir en família.
Cinemúsica
Petit Romea
Llegir més
Hamelí
Petit Romea
Llegir més
La Granja
Petit Romea
Llegir més
Previous
Next

SUBSCRIU-TE ALS NOSTRES TEATRES

Actualitat · Promocions exclusives · Activitats complementàries

T’informem que les dades personals que facilitis en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de SERVEIS DE L’ESPECTACLE FOCUS, SA, com a matriu del Grup Focus, i que seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa et facilitem la següent informació del tractament: aquest tractament té per finalitat l’enviament de newsletters informatives amb la possibilitat de fer segmentació de perfil per aquest propòsit. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i de la limitació o oposició al seu tractament a l’e-mail dataprotection@grupfocus.cat o al domicili situat a C/ Àvila, 149-155, 08018 de Barcelona. També tens el dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. No es comunicaran dades a tercers que no siguin empreses del Grup Focus excepte per obligació legal.

Més informació:   www.teatreromea.cat  |  www.lavillarroel.cat  |   www.teatregoya.cat  www.teatrecondal.cat

© 2020 Focus, S.A. | info@grupfocus.cat | Tel. 93 309 75 38  | Política de privacitat