#REGALATEATRE

AQUEST NADAL, ÉS EL QUE TOCA

Comprant el Tiquet Regal estaràs convidant a compartir una experiència plena d'emocions que no oblidaran. Un regal diferent en un moment molt especial que inclou 2 entrades per anar a veure l'espectacle que més t'agradi, i ells ja hi posaran la data.

Espectacles per a tots els gustos

T'ajudem a trobar l'obra que més t'encaixi.

El riure és la millor medicina

El riure és un tranquil·litzant natural sense efectes secundaris, un pal·liatiu que dona color al nostre dia a dia. Espectacles que et faran somriure amb la cara, la ment i fins i tot el fetge.
Escape Room
Teatre Goya
Llegir més
El Pare de la Núvia
Teatre Condal
Llegir més
Previous
Next
53 Diumenges
Teatre Romea
Llegir més
La Cabra, o qui és Sylvia?
La Villarroel
Llegir més
Previous
Next

imprescindibles

Hi ha espectacles que són indescriptibles, que no es poden explicar amb paraules, s’han de viure. Clàssics d’abans i clàssics d’ara, obres que donaran molt a parlar i marquen un abans i un després en el seu temps.

històries que deixen petjada

Entres a platea, t’asseus, durant els minuts següent t’endinses en una història plena de sentiment d’aquelles que arriben al cor… Surts de la sala i et sents una mica estrany, res tornarà a ser igual, durant la setmana no deixes de pensar en el que has viscut, una vivència que t’acompanyarà ja per sempre més.
El Màgic d'Oz
Teatre Condal
Llegir més
Nenes i Nens
Teatre Goya
Llegir más
Previous
Next
Bruna, El Musical
Petit Romea
Llegir més
Pintamúsica
Petit Romea
Llegir més
Alícia al país de les meravelles
Petit Romea
Llegir més
Cinemúsica
Petit Romea
Llegir més
Hamelí
Petit Romea
Llegir més
La Granja
Petit Romea
Llegir més
Previous
Next

per a tota la família

Passar-ho bé és una premissa innegociable per a tothom a l’hora d’anar a veure un espectacle. Si aquesta voluntat es comparteix amb la família de ben segur que res pot anar malament. Espectacles per a tothom, però sobretot per gaudir en família.

SUBSCRIU-TE ALS NOSTRES TEATRES

Actualitat · Promocions exclusives · Activitats complementàries

T’informem que les dades personals que facilitis en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de SERVEIS DE L’ESPECTACLE FOCUS, SA, com a matriu del Grup Focus, i que seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa et facilitem la següent informació del tractament: aquest tractament té per finalitat l’enviament de newsletters informatives amb la possibilitat de fer segmentació de perfil per aquest propòsit. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i de la limitació o oposició al seu tractament a l’e-mail dataprotection@grupfocus.cat o al domicili situat a C/ Àvila, 149-155, 08018 de Barcelona. També tens el dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. No es comunicaran dades a tercers que no siguin empreses del Grup Focus excepte per obligació legal.

Més informació:   www.teatreromea.cat  |  www.lavillarroel.cat  |   www.teatregoya.cat  www.teatrecondal.cat

© 2020 Focus, S.A. | info@grupfocus.cat | Tel. 93 309 75 38  | Política de privacitat