CONCURS!

Sortegem tres exemplars de la ‘Novel·la d’escacs’ (Quaderns Crema) de Stefan Zweig!

Dies
Hores
Minuts
Segons

PARTICIPA!

Registra el teu correu. Tens temps fins al 30 de maig, a les 12 hores . Just després anunciarem les persones guanyadores a través de les xarxes socials del Teatre Romea i contactarem amb elles a través del correu electrònic.

T’informem que les dades personals que facilitis en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de SERVEIS DE L’ESPECTACLE FOCUS, SA, com a matriu del Grup Focus, i que seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa et facilitem la següent informació del tractament: Aquest tractament té per finalitat l’enviament de newsletters informatives amb la possibilitat de fer segmentació de perfil per aquest propòsit. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i de la limitació o oposició al seu tractament a l’e-mail dataprotection@grupfocus.cat o al domicili situat a C/ Àvila, 149-155, 08018 de Barcelona. També tens el dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. No es comunicaran dades a tercers que no siguin empreses del Grup Focus excepte per obligació legal.

Novel·la d'escacs

De Quaderns Crema. Es tracta del llibre en què s’ha basat l’obra ‘La partida d’escacs’, amb Jordi Bosch sota la dirección d’Iván Morales, al Teatre Romea fins al 16 de juny.

La partida d'escacs

En un transatlàntic que viatja d’Europa a Amèrica poc després de la Segona Guerra Mundial hi coincideixen el campió mundial d’escacs, Mirko Czentovicz, i el senyor B., un burgès vienès que fuig dels nazis. Tots dos s’enfrontaran en una partida que no sabem com pot acabar.

Més informació: www.teatreromea.cat | www.lavillarroel.cat | www.teatregoya.cat | www.onyric.cat | www.teatrecondal.cat

© 2019 Focus, S.A. info@grupfocus.cat | Tel. 93 309 75 38 | Política de privacitat