CONCURS Escape room!

Sortegem una entrada doble per gaudir d’Escape Room al Teatre Goya el dia 09/01 a les 20:30h!

Dies
Hores
Minuts
Segons

PARTICIPA!

Registra el nom de l’estació, el teu nom i el teu correu eletrònic! Tens temps fins al dilluns, 23 de desembre per a participar al concurs d’Escape Room. Just després anunciarem la persona guanyadora a través de les xarxes socials del Teatre Goya i contactarem amb ella per privat.

T’informem que les dades personals que facilitis en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de SERVEIS DE L’ESPECTACLE FOCUS, SA, com a matriu del Grup Focus, i que seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa et facilitem la següent informació del tractament: aquest tractament té per finalitat l’enviament de newsletters informatives amb la possibilitat de fer segmentació de perfil per aquest propòsit. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i de la limitació o oposició al seu tractament a l’e-mail dataprotection@grupfocus.cat o al domicili situat a C/Àvila, 149-155 (08018) de Barcelona. També tens el dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. No es comunicaran dades a tercers que no siguin empreses del Grup Focus excepte per obligació legal.

Més informació: www.teatreromea.cat |   www.lavillarroel.cat  | www.teatregoya.cat |  www.teatrecondal.cat © 2019 Focus, S.A. info@grupfocus.cat  |  Tel. 93 309 75 38  | Política de privacitat