CONCURS!

Sortegem una entrada doble per a El Cartógrafo, per a la funció del 6 de juliol (20.30h), al Teatre Goya!

Dies
Hores
Minuts
Segons

PARTICIPA!

Registra el teu correu. Tens temps fins al dijous, 4 de juliol, a les 16 hores . Just després anunciarem la persona guanyadora a través de les xarxes socials del Teatre Goya i contactarem amb ella.

T’informem que les dades personals que facilitis en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de SERVEIS DE L’ESPECTACLE FOCUS, SA, com a matriu del Grup Focus, i que seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa et facilitem la següent informació del tractament: Aquest tractament té per finalitat l’enviament de newsletters informatives amb la possibilitat de fer segmentació de perfil per aquest propòsit. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i de la limitació o oposició al seu tractament a l’e-mail dataprotection@grupfocus.cat o al domicili situat a C/ Àvila, 149-155, 08018 de Barcelona. També tens el dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. No es comunicaran dades a tercers que no siguin empreses del Grup Focus excepte per obligació legal.

El Cartógrafo

Text i direcció de Juan Mayorga i amb Blanca Portillo i José Luis García-Pérez  

A la Varsòvia dels nostres dies, Blanca sent la llegenda del cartògraf del gueto. Segons aquesta llegenda, un vell cartògraf es va obstinar, mentre tot moria al seu voltant, a dibuixar el mapa d’aquell món en perill; però com les seves cames ja no el sostenien, com ell no podia buscar les dades que necessitava, era una nena la que sortia a buscar-los per a ell. Blanca prendrà per veritat la llegenda i es llançarà al seu torn, obsessivament, a la cerca del vell mapa i, sense saber-ho, a la cerca de si mateixa. El cartógrafo és una obra –un mapa- sobre aquesta cerca i sobre aquella llegenda.

Més informació: www.teatreromea.cat | www.lavillarroel.cat | www.teatregoya.cat | www.onyric.cat | www.teatrecondal.cat

© 2019 Focus, S.A. info@grupfocus.cat | Tel. 93 309 75 38 | Política de privacitat