CONCURS!

Sortegem una entrada doble per a Ballet de Barcelona, per a la funció del 16 de juny (20h), al Teatre Condal! 

Dies
Hores
Minuts
Segons

PARTICIPA!

Registra el teu correu. Tens temps fins al dijous, 13 de juny, a les 16 hores . Just després anunciarem les persones guanyadores a través de les xarxes socials del Teatre Condal i contactarem amb elles a través del correu electrònic.

T’informem que les dades personals que facilitis en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de SERVEIS DE L’ESPECTACLE FOCUS, SA, com a matriu del Grup Focus, i que seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa et facilitem la següent informació del tractament: Aquest tractament té per finalitat l’enviament de newsletters informatives amb la possibilitat de fer segmentació de perfil per aquest propòsit. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i de la limitació o oposició al seu tractament a l’e-mail dataprotection@grupfocus.cat o al domicili situat a C/ Àvila, 149-155, 08018 de Barcelona. També tens el dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. No es comunicaran dades a tercers que no siguin empreses del Grup Focus excepte per obligació legal.

Ballet de Barcelona

El Ballet de Barcelona és la companyia recentment creada sota la direcció artística de Chase Johnsey, ballarí multipremiat amb una llarga trajectòria internacional. 

El Ballet de Barcelona és una jove i dinàmica formació de ballarins que destaquen per la seva tècnica, versatilitat i virtuosisme.

Tres úniques funcions, del 14 al 16 de juny al Teatre Condal.

Més informació: www.teatreromea.cat | www.lavillarroel.cat | www.teatregoya.cat | www.onyric.cat | www.teatrecondal.cat

© 2019 Focus, S.A. info@grupfocus.cat | Tel. 93 309 75 38 | Política de privacitat