abonament5_banner
abonament10_banner

Subscriu-te al nostre BUTLLETÍ

(*) Les invitacions i descomptes només s’apliquen en aquells espectacles programats dins de la temporada del teatre i, per tant, no afecten els actes complementaris d’aquesta.

Més informació: www.teatreromea.cat | www.lavillarroel.cat | www.fundacioromea.com | www.teatregoya.cat | www.teatrecondal.cat

© 2019 Focus, S.A. abonats@teatreromea.cat | Tel. 93.503.55.54 | Política de privacitat

Temporalment el servei telefònic està fora de servei

Horari d’atenció telefònica de 10h a 13h

T’informem que les dades personals que facilitis en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de SERVEIS DE L’ESPECTACLE FOCUS, SA, com a matriu del Grup Focus, i que seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa et facilitem la següent informació del tractament: aquest tractament té per finalitat l’enviament de newsletters informatives amb la possibilitat de fer segmentació de perfil per aquest propòsit. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i de la limitació o oposició al seu tractament a l’e-mail dataprotection@grupfocus.cat o al domicili situat a C/ Àvila, 149-155, 08018 de Barcelona. També tens el dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. No es comunicaran dades a tercers que no siguin empreses del Grup Focus excepte per obligació legal.