Per què L'ABONAMENT CLAU?

Perquè TU ETS LA CLAU, sempre ho has estat. Sabíem que aquesta temporada calia fer una cosa diferent i temptadora. Ho hem fet per tu i ho hem fet per nosaltres. Volem celebrar que torna el teatre, si és que mai se n'ha anat. És per això que per primer cop, amb l'ABONAMENT CLAU et donem les claus dels nostres 4 teatres, perquè puguis anar a qualsevol dels nostres espectacles.

PERQUÈ EL TEATRE ÉS CASA TEVA.​

AQUESTA TEMPORADA, TU ETS LA CLAU

*Excepte funcions del 25/12, 26/12, 31/12 i espectacles del Festivat Grec de Barcelona 2021. Un cop es presenti la temporada es podrà bescanviar per qualsevol espectacle i teatre fins al 30/06/2021

bonus-cultura

Bonus Cultura

Amb el Bonus Cultura per cada 30€, l'Ajuntament de Barcelona t'hi afegeix 10€ més. És a dir, podrás gaudir de descomptes de 20€ fins a 60€ per la compra del teu abonament.
Més informació

Subscriu-te al nostre BUTLLETÍ

(*) Les invitacions i descomptes només s’apliquen en aquells espectacles programats dins de la temporada del teatre i, per tant, no afecten els actes complementaris d’aquesta.

Més informació: www.teatreromea.cat | www.lavillarroel.cat | www.teatregoya.cat | www.teatrecondal.cat

© 2020 Focus, S.A. entrades@grupfocus.cat | Política de privacitat

T’informem que les dades personals que facilitis en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de SERVEIS DE L’ESPECTACLE FOCUS, SA, com a matriu del Grup Focus, i que seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa et facilitem la següent informació del tractament: aquest tractament té per finalitat l’enviament de newsletters informatives amb la possibilitat de fer segmentació de perfil per aquest propòsit. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i de la limitació o oposició al seu tractament a l’e-mail dataprotection@grupfocus.cat o al domicili situat a C/ Àvila, 149-155, 08018 de Barcelona. També tens el dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si consideres que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. No es comunicaran dades a tercers que no siguin empreses del Grup Focus excepte per obligació legal.