FAQS

No et preocupis, escriu un correu a entrades@grupfocus.cat amb 72h d’antelació a la teva funció exposant el motiu de força major i la justificació i et donarem resposta buscant una solució al teu cas i a les teves entrades.

A banda de la web del teatre, pots comprar entrades a les taquilles del Teatre Romea, Teatre Condal, La Villarroel i Teatre Goya. Els punts de venda oficial són Promentrada, Atrápalo, Ticketmaster, El Corte Inglés, Teatre Barcelona, Club Tr3sC, Entradas.com, El Periódico, TimeOut.

Si compres l’entrada en un punt de venda no oficial no podràs accedir a la sala i no ens en farem responsables.

Tingues especial cura amb les webs VIAGOGO, TIQUETBIS i STUBHUB, son pàgines web fraudulentes de revenda d’entrades.

El preu de l’entrada de teatre sovint el decideix la companyia o productora de l’obra, i està destinat a cobrir les despeses de la producció.

Però el sistema de venda d’entrades també té un cost, que assumeix de forma sencera el teatre: servidors, treballadors, manteniment, actualització de dates, preus i descomptes…

Ajustem les comissions al màxim per tal de no repercutir a la teva butxaca, i seguim treballant cada dia per garantir el millor servei al millor preu.

El correu electrònic el necessitem per a enviar-te el comprovant de pagament i les entrades.

El nom, cognoms i DNI és per poder-te identificar com a comprador de les entrades, com una mesura de seguretat per a evitar el frau informàtic, però no en fem cap ús.

El telèfon te’l demanem per si t’hem de comunicar una cancel·lació, retard o modificació de l’espectacle per al qual has comprat entrades. No l’utilitzarem per res més, t’ho garantim.

El codi postal l’utilitzem de forma estadística per conèixer una mica millor els nostres espectadors, i així poder-vos donar un millor servei.

Durant el procés de compra pots escollir si vols rebre els nostres butlletins.

Les newsletters t’informaran de novetats dels nostres teatres, promocions exclusives i els millors preus. I si no t’interessen, et pots donar de baixa.

Sí, no hi ha cap inconvenient. Si la persona que assistirà al teatre té dret a algun descompte, pots aplicar-lo durant el procés de compra. L’únic que haurà de fer aquesta persona és acreditar que té dret al descompte en el moment d’accedir al recinte.

No admetem canvis ni devolucions. No obstant això, pots cedir la teva entrada a una altra persona si ho prefereixes.

No et preocupis, pot venir 45 minuts abans de l’inici de la funció a la taquilla del teatre i abonar la diferència.

Abans de tot, revisa la safata de correu brossa. A vegades, els sistemes de venda d’entrades són considerats com a potencialment perillosos per segons quin servidor i van a parar allà. Si revises el correu i no hi són, posa’t en contacte amb nosaltres a entrades@grupfocus.cat abans de comprar de nou noves entrades, així evitarem possibles compres duplicades.

No, no cal que imprimeixis l’entrada. Només cal que ens l’ensenyis a la pantalla del mòbil o tablet. Estalviem paper i tinta!

Podem reimprimir-la a taquilla o enviar-te-la via correu electrònic si ens ho demanes a entrades@grupfocus.cat. Això sí, per localitzar-la necessitarem algunes dades del procés de compra, tals com el nom de la persona que ha fet la compra, el correu i/o la referència de l’entrada.

Depèn de cada espectacle. Cada companyia posa les seves pròpies normes. Et recomanem que truquis al teatre per assegurar-te’n.

En cas que puguis entrar, és possible que el personal d’acomodació et situï en una localitat diferent de la que vas comprar, per tal de molestar el menys possible al públic que ha estat puntual.

No, no disposem de guarda-roba.

Està permès dur el mòbil a sobre dins de la sala, però aquest ha d’estar apagat; no n’hi ha prou amb silenciar-lo. El so i la llum dels telèfons molesten molt als actors i el públic. L’incompliment d’aquesta norma suposarà l’expulsió del recinte.

No es pot. L’incompliment d’aquesta norma suposarà l’expulsió del recinte. Podràs trobar material gràfic dels nostres espectacles a les xarxes socials.

Más información:   www.teatreromea.cat  |  www.lavillarroel.cat  |   www.teatregoya.cat  www.teatrecondal.cat

© 2022 Focus, S.A. | info@grupfocus.cat | Tel. 93 309 75 38  | Política de privacidad